Differentiate Between AWWA D100 & API 650 !?

تم إضافة السؤال من قبل محمد الأشمونى , Welding Engineer , أبناء حسن علام
تاريخ النشر: 2014/09/23
Mahmoud ali Moawad
من قبل Mahmoud ali Moawad , Project Engineer Civil ( Water Pipeline) , Qatar General Electricity & Water Corporation “KAHRAMAA”

AWWA D-100 includes a wind pressure term ,but API-650 doesn't

abduljabbar kakkalmeli
من قبل abduljabbar kakkalmeli , DESIGN ENGINEER

AWWA D100  for only storage of potable water whereas API 650 for petroleum products

Sanjeewa Herath
من قبل Sanjeewa Herath , Deputy General Manager , Amalgamated Building Systems

AWWA is only for the construction of water tanks and the API covers all the liquidss