How we can save irrigation water for our future generations under water stress or water scarce conditions to secure their food?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Waris malik , Design/execution engineer , Agriculture department Punjab ( water managent wing) Pakistan
تاريخ النشر: 2014/09/23
Mohammad Ali
من قبل Mohammad Ali , Lead Landscape Engineer/Landscape , Fluor Arabia

By Drip system and choose the plants which grow in less water requirement.

Reem Zeno
من قبل Reem Zeno , agriculture engineer , الهيئة العامة لحماية وإدارة وتنمية البادية

By applying modern irrigation ways which save water. And development of tolerant or resistant of water stress and drought varieties of crops.