How to have a great executive visibility?

تم إضافة السؤال من قبل Rana Alnajjar , Web developer , Lebcards
MUHAMMAD ASIM Asim
من قبل MUHAMMAD ASIM Asim , JUNIOR EXECUTIVE ADMN , PAKISTAN INDUSTRIAL DEVELOPMENT CORPORATION

YOU HAVE GOOD DECISION .ALL WORKING NICELY AND MANAGING ANY THING IN A GOOD WAY

Michael van der Merwe
من قبل Michael van der Merwe , COO , Universal Cold Stores

The ONLY way to develop great Executive Visibility is to ensure you are PHYSICALLY visible to your targeted audience and not try develop this important skill sitting in an Executive "ivory tower".