Bespoke Digital Media: Which class in .NET is used to install a Windows service?

<p>Bespoke Digital Media: Which class in .NET is used to install a Windows service?</p>

تم إضافة السؤال من قبل Jimmy Anderson Bespoke
تاريخ النشر: 2014/09/23
Ramya Ramyasenthil
من قبل Ramya Ramyasenthil , Dot Net Faculty , CSC

using System; using System.Collections; using System.ComponentModel; using System.Configuration.Install; // Set 'RunInstaller' attribute to true. [RunInstaller(true)] public class MyInstallerClass: Installer { public MyInstallerClass() :base() { //}}