What should be the depth in adults while doing CPR ?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Asif Khatab , Emergency Medical Technician , rescue1122
تاريخ النشر: 2014/09/21
Sukinah Asasfeh
من قبل Sukinah Asasfeh , RN , GOV HOSPITAL

the depth  is2 inch according to AHA (American heart association )  IN ACLS  IN ADULT

Ivica Mašić
من قبل Ivica Mašić , EMT, Med. tech. , Institute of Urgent medicine Varaždin County

5-6 cm in depth for adults.

Muhammad Asif Khatab
من قبل Muhammad Asif Khatab , Emergency Medical Technician , rescue1122

Sukinah , depth is at least2 inches according to American Heart Association, must use the word at least