How can Project Operation, Estimation ,procurement and projects controal Depts. get best lessons learned after completion a constructioin project?

تم إضافة السؤال من قبل Zahi Arrabi , Project Manager , Kharafi National
تاريخ النشر: 2014/09/19
khader zarafili
من قبل khader zarafili , Site Engineer (Mechanical) , Arabtic Consolidated Contractors Limited

by compering all data and schedule from every stage of the project, and analyze where the discrepancy and why it happen