Capital Budgeting is a part of: (a)Investment Decision,(b) Working Capital Management,(c) Marketing Management,(d) Capital Structure.

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2014/09/18
Khan Sohal khan
من قبل Khan Sohal khan , Associate , State Street Syntel Services Pvt Ltd.

Investment Decision