———- working capital represents current assets required on a continuous basis over the entire year.

<p><strong><span>A) Gross</span></strong></p> <p><strong> B) Permanent</strong><strong> C) Variable</strong><strong> D) Net</strong></p>

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2014/09/17
Ednalyn Banuelos, CMA
من قبل Ednalyn Banuelos, CMA , Projects Accountant , Grade Ref., LLC

Option B. Permanent working capital

SREEDEVI SUNILKUMAR
من قبل SREEDEVI SUNILKUMAR , Business finance officer , Emirates Airline

B) Permanent

Malik Khalid Mahmood
من قبل Malik Khalid Mahmood , Regional Finance Manager , Leosons International FZ LLC

b permanent.................................