What can we do to compensate axial loads results from using helical gears?

تم إضافة السؤال من قبل mohammed abdelall , Mechanical trainer , ُEastern province cement co.
تاريخ النشر: 2014/09/17
Saddam Bajwa
من قبل Saddam Bajwa , Assistant Manager - Technical Project Development & Procurement , Millat Equipment Ltd

to compensate axial loads, we can use angular contact roller bearings.