What qualities you demand while interviewing??? 1) Education 2) Experience 3) Knowledge 4) Confidence 5) Personality

تم إضافة السؤال من قبل Zaheer Khan , Accounts Officer , Superior College
تاريخ النشر: 2014/09/16
wasiq waheed
من قبل wasiq waheed , FRONT OFFICE SUPERVISOR(Looking for a New challenging position In U.A.E) , SHELTON HOTEL

Well it depend upon the position you apply for, job Requirement from company point of view,

Normally in today world , experience matter a lot, which is good approach from recruitment point of view.

Sara Khan
من قبل Sara Khan , financial and admin assistant , Ministry Of Defence

Knowledge,Confidence and education.

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

1. Knowledge.

2. Relevant Experience.

3. Education.

4. Personality.