How many people are there good in java programming?

تم إضافة السؤال من قبل himanshu mittal
تاريخ النشر: 2013/06/26
Jasim Ahmed
من قبل Jasim Ahmed , Technical and Engineering Lead , alkamilbooking.com

J2EE, J2SE, JSP, Oracle Database, Hibernation expertise.
Now tell me why you are looking for people like us ?

Muhammed Sallout
من قبل Muhammed Sallout , Technology Development Manager , GLORY TECHNOLOGY

Alot Aloooooooooot.

Muhammad Faraz Khan
من قبل Muhammad Faraz Khan , Manager Core Banking Development Team , Bank Al Habib Limited

Finding people for new opportunities ?? I am good at java, you have just finds one :)

himanshu mittal
من قبل himanshu mittal

yeah i'm looking for new opportunities....i wanna work as a software developer but i need opportunities...