What you can do when employee refuse work until you provide increment for him ,same time you have argent job to complete?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Foda , Project Electrical Manager , Alghanim International
تاريخ النشر: 2014/09/14
fuad yaseen
من قبل fuad yaseen , Quality Engineer Acting As Quality Lead , Soroof International

I can do the following:

- Find the main cuase for the Dilemma

-Try to slove the issue

- See what you can do (Increment him or  dont, "here you have to find a replecment to complete the work")