When other discipline like piping , electrical , mechanical is out of the country for some reason . I STEP IN PLACE OF THEM DURING THIER ABSENCE .

تم إضافة السؤال من قبل CARLITO MOLINA , FIELD ENGINEER /SUPERINTENDENT HUC OFFSHORE , OPI International /SPDC
تاريخ النشر: 2014/09/13
magdy abd al nour
من قبل magdy abd al nour , HVAC Site manger , First United Co.

i cant understand the question