Career Development opportunity is a top employee retention tool in terms of Talent Management? TRUE or FALSE?

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/09/13
Salma Al-Rayes
من قبل Salma Al-Rayes , Resume/CV's Writing Professional , Online Freelancer

TRue

Mohd Asif Ansari
من قبل Mohd Asif Ansari , HR Administrator , Al Nasseej Al Arabi Factory Co. Ltd.

Yes, True

Amir Ageeb
من قبل Amir Ageeb , Content Senior Specialist , Elm Company

Yes, it is true.

As Saleh
من قبل As Saleh , Recruitment Manager , Saudi House Recruitment

sure