Cost Per Action .. is it a good feature on Facebook Ads Reports? (Discussion)

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud Hassan , Marketing Manager , Nabina Holding
تاريخ النشر: 2013/04/06

According to this article http://www.forbes.com/sites/elandekel/2013/01/22/facebook-pages-are-a-bad-investment-for-small-businesses/ Facebook Pages Are a Bad Investment for Small Businesses !

hossam ahmed
من قبل hossam ahmed , HR Specialist , Nestle pure life (Nestle and almanhal water factory)

I think the best is Consistency between the interaction on advertising, and between the increase in sales