Fill Out You Can not live without_?

تم إضافة السؤال من قبل Sara Khan , financial and admin assistant , Ministry Of Defence
تاريخ النشر: 2014/09/09
Manisha p
من قبل Manisha p , Leader of Gynecology and Obstetric Ward, Academic Member , university

Allah's Mercy, Mother, Faith, Learning and Hope

Huda Khamis
من قبل Huda Khamis , REMOTE TEAM LEADER , CONTACT CENTER SMART SOLUTIONS - 2C2S .

Praying

zafar abbas minhas
من قبل zafar abbas minhas , Freelance Writer , DAILY MASHRAQ

MY FAMILY ,,, SMOKING ,, JOKES ,, FRIENDS ,, & MANY OTHER THINGS ARE NOT FOR PUBLIC,,, LOLZ

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

Can not live without morality can not live and you can not be a slave to live and I take you and I take the principle of human dignity can not live that did not like the others can not afford to live that you're sneaky

Atif Hafeez
من قبل Atif Hafeez , Support Engineer , Transcore L.P. - SALIK Project

Love

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Oxygen for life, Money for Business, Vision for mankind, Employment for unemployed