Performance management objectives should be SMART objectives? TRUE or FALSE?

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/09/09
hossam azzam
من قبل hossam azzam , Fast food restaurant,s manager. , alexandria-egypt

Very much  TRUE

Of course it should be SMART OBJECTIVES which means the following:

S : specific

M: measurable

A: agreed

R: relevant

T: time-framed

wasiq waheed
من قبل wasiq waheed , FRONT OFFICE SUPERVISOR(Looking for a New challenging position In U.A.E) , SHELTON HOTEL

Yes productive as much as organization can for the betterment of strong work force.

Abdulla Mohamed Ahmed Abdulla
من قبل Abdulla Mohamed Ahmed Abdulla , Manager - HR Services & Principal Consultant , FASTRACK Management Consultancy

100% TRUE

Amir Ageeb
من قبل Amir Ageeb , Content Senior Specialist , Elm Company

Yea true.