What happens if we create multiple networks in a switch instead of creating VLANs??

تم إضافة السؤال من قبل shibu hassan , Senior Network Engineer , Malaysian Airport Consultancies
تاريخ النشر: 2014/09/08
Rania Salama
من قبل Rania Salama , IT Manager , Sadat university

How could you creat multiple networks in aswitch without vlans?

Mahmoud El Maghraby
من قبل Mahmoud El Maghraby , SENIOR DATA PRESALES ENGINEER , Intraconsult Telecom

The advantage of making a user or a port member in multiple divisions