What is the best tips and triks you know about wordpress joomla and drupal ?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/09/05
Rehan Farooq
من قبل Rehan Farooq , WEB DEVELOPER/DIGITAL MARKETING EXPERT , Upwork

There are different tips and tricks which can be used on wordpress, joomla, and drupal.

I know how to optimize the website for SEO, improve the website performance, and reduce the time to load a  website.