In PHP what will be your choice to preventing SQL injections Prepared Statements or an Escaping Strategy and why?

تم إضافة السؤال من قبل George Dimitrov , Unix System Administrator , ADVANCED.IO
تاريخ النشر: 2014/09/04
Muktar SayedSaleh
من قبل Muktar SayedSaleh , Software Engineering Manager , AIRASIA

in classic PHP htmlspecialchars is a good choise.

but its better to use codeigniter builtin security functions.

good luck

Muhammad Waqas
من قبل Muhammad Waqas , Dot Net and MVC Developer , Osys Technologies

We better use regex in the fields

my best strategy is working with node.js and run it in my server