How will your greatest strength help you improving your performance?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Ali Alsayed Omer , CEO , Global HR Consultants
تاريخ النشر: 2013/06/25
mohanad al samarah
من قبل mohanad al samarah , مشرف وطبيب مخبر , محافظة دمشق

the sports and make some training everyday improve you and playing some games in computer and reading and getting up early practise and working hard and eatting some good foods in suitable time and take some sleep and rest in night with safe postion without war and with happiness