How to differentiate between the cutting and engraving in coreldraw ?

تم إضافة السؤال من قبل محمد مجدي أحمد محمد الشعيتة , laser machine operator , laser work for desigening , engraving , medialine , advertising and engraving
تاريخ النشر: 2014/09/04
mohamed sapry
من قبل mohamed sapry , Partner , Ocean Integration

In coral what is hair line is cutting what is solid (fill) is engraving

But the new machine has a new software handle this issue with better way