If you work 40 hours a week, how much time do you spend on prospecting and how much on existing customers?

تم إضافة السؤال من قبل Ibrahim Hussein Mayaleh , Sales & Business Consultant and Trainer , Self-employed
تاريخ النشر: 2014/09/03
Hicham Marwane
من قبل Hicham Marwane , Terriory Account Manager MEA , Microsoft

I would spend70% of the time generating new business/prospecting and30% on existing customers/upselling.