What's appropriate in line with marketing and content strategy, and makes sense for the target audience?

تم إضافة السؤال من قبل Zubair Makhdoomi , Country Sales Manager , BetaSoft Software Limited
تاريخ النشر: 2014/09/02
lamia  alaubaidi
من قبل lamia alaubaidi , Marketing Manager , Vanguard Management Consultants

Can u plz make ur question more spesific! or give more details ? appropriate as what !