How did you deal with past failures? Explain

تم إضافة السؤال من قبل Mohd Asif Ansari , HR Administrator , Al Nasseej Al Arabi Factory Co. Ltd.
تاريخ النشر: 2014/09/02
Socrates Chinniah
من قبل Socrates Chinniah , Manager - Strategic Planning , TechnipFMC India

I ensure that I take the lessons from the failure . If you succeed you gain victory , if you fail you gain experience.

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

Past is a learning or guideline to work for future.

zafar abbas minhas
من قبل zafar abbas minhas , Freelance Writer , DAILY MASHRAQ

I HAVE TAKEN EVERY FAILURE/ MISTAKE AS A STEP OF LEARNING AND MOVING ON,,,,,,  IT HAS ADDED A VALUE IN MY EXPERIENCE OVER THE YEARS============== TRUE LEARNING IS ALWAYS IN FAILURES ,,, THESE ARE STEPS ON YOUR WAY OF SUCCESS========   GOOD DAY

حسام السداتى
من قبل حسام السداتى , مدير تسويق , أكاديمية السادات للعلوم الإدارية

We learned a lot of them in the next

Failure is the engine of success