How to extract money from adamant customer?

تم إضافة السؤال من قبل Umbreen Sultan , Collection Officer , Hadaf Al Khaleej, Tahseel
تاريخ النشر: 2014/09/01
mohamed ahmed
من قبل mohamed ahmed , مستشار قانونى , مؤسسه محمد عبد الهادىسباق للمحاماه والاسشتارات القانونيه

By signing a thing for taking an official document as a document by the official authorities to ensure the financial right of the creditor can resort by the court or other judicial body to collect the debt from the debtor