Which software do you prefer to use for your Arch. Viz. work, 3ds Max or Maya? and which render engine?

تم إضافة السؤال من قبل Osama Ali Mahmoud Abdelbaky , Autodesk Certified Instructor , Autodesk
تاريخ النشر: 2014/08/31
Osama Elghamry
من قبل Osama Elghamry , Senior Design Architect , DUR Hospitality

  • I prefer 3D MAX and Vray.

waleed saeed
من قبل waleed saeed , Architectural Team Leader , Nesma & Partners Contracting Co.

I prefer3Ds Max with Vray plugin.

Mohammad IlGazawi
من قبل Mohammad IlGazawi , Senior Architect / BIM Manager , Maisam

3D max & v-ray

Nouman Riaz
من قبل Nouman Riaz , Lead Designer , Bissan Marketing Management

3d max and vray.

I use Archicad actually...but if you want to get better rendering results, u can do the model in archicad then transfere it to Artlantis or Cinema4D... they are less complicated than max, maya..etc

Sorin Ciprian Negru
من قبل Sorin Ciprian Negru , Interior Designer , SC Half Round Pixel SRL

I preffer3D Studio Max and for rendering I use IRay and Mental Ray.

praveen chauhan praveen chauhan
من قبل praveen chauhan praveen chauhan , 3d and graphic visualizer , global ceramics pvt. ltd.

3D max, vray and photoshop

Mohammed Mhanna
من قبل Mohammed Mhanna , Cnc Programmer Furniture Designer , Safeen Company

3D MAX & Vray.

qasim ghafoor
من قبل qasim ghafoor , customer peremises equipment instaler , ptcl-etisalat

3D

Fathy Mahmoud Ahmed
من قبل Fathy Mahmoud Ahmed , Graphic designer / Motion Graphic designer / 3D Artist , Freelancer

3ds max with vray the best for Architecture , Maya with mentalray the best for Character.