Are there any authentic online job sites? If so then kindly tell me please.

تم إضافة السؤال من قبل Umair Bashir , Office Admin and Computer Operator , D.H.Q Hospital Loralai
تاريخ النشر: 2013/06/25
Ramesh Kumar
من قبل Ramesh Kumar , Admin/HR Officer , Omni Group

Yes you can find at www.protypers.com.

Nourhan Essam El-din Bahgat
من قبل Nourhan Essam El-din Bahgat , مدير إداري , مشروع أطباء بيطريين متنقليين

of course there are authentic job such as E-marketing ,photoshop work ,create website for companies