WE + WE + HALF OF WE + QUARTER OF WE + MYSELF = 100 WE? -PUZZLE-

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2014/08/30
VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

WE  =36

WE + WE =72     +1/2 WE (18)     +  1/4 WE (9)  + MYSELF (1)

72 +18 +9 +1  =  100

Abdulelah Fallatah
من قبل Abdulelah Fallatah , Tech-Support Specialist & Programmer , Al-Rayan Colleges

2.75 WE + MYSELF =100 WE

MYSELF =102.75 WE

;)