What are the types of Tunnels ?

تم إضافة السؤال من قبل Khaled Omar , Senior Service Delivery Engineer , Dell Technologies
تاريخ النشر: 2014/08/26
Tamizhselvan Krishnan
من قبل Tamizhselvan Krishnan , Lead System Engineer , Al Arif Group

GRE,

IPSec,

VPN (PPTP, L2TP)

SSH

Mohammed shams khan
من قبل Mohammed shams khan , Lead Cybersecurtiy Consultant , NEC Corporation

GRE,IPSEC AND MPLS VPN,

Zafar Uddin
من قبل Zafar Uddin , Senior Network Security Engineer , FCm Travel solution India PVT Ltd.

1. Gre tunnel

2. IPsec Tunnel

Mostafa Khamies Dakam
من قبل Mostafa Khamies Dakam , Network Specialist , Libyan Fertilizer Company

GRE / IPsec / VPN

Modassir khan
من قبل Modassir khan , IT Support Engineer , Ministry Of Health And Prevention - UAE

There are three broad categories of tunnels:

  1. Mining,
  2. Public works
  3. and Transportation.