If your boss question you on a particular matter that involves your credibility, do you care to answer or keep your reasoning to yourself?

تم إضافة السؤال من قبل Mary Ann Suarez , Administrative Associate/Executive Secretary , Ayala Land Malls Northeast Inc.
تاريخ النشر: 2014/08/26
Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

Both also improtant.

gehad elsyed abass omer
من قبل gehad elsyed abass omer , اداراه السكرتايه , شركه الورق الاهليه

CARE TO ANSWER