قريت فى الجريده ان طالبين موظفين فى شركه كبيره ولما روحت اكتشفت سمعتها مش حلوه بس مرتبها عالى .هل هتتنازل عن سمعه الشركه وتشتغل علشان الراتب عالى ؟

تم إضافة السؤال من قبل rehab sobhy , سكرتيره , سكرتيره ف شركه صيانه
تاريخ النشر: 2014/08/25
تركي محمد عيسى خسفيه
من قبل تركي محمد عيسى خسفيه , ضابط استقطاب المواهب , Almajdouie Group

سوف اقبل ان اعمل في هذة الشركة ليس من اجل الراتب العالي فلربما تكون لدى الشركة توجه لتحسين السمعة وتعيين اكفاء وذوي سمعة طيبة . لذلك سوف اعمل في هذه الشركة من اجل هذا