How do you deal a difficult boss?

تم إضافة السؤال من قبل Leonor Bagongon , Document Controller , Dar SSH International Engineering Consultants WLL
تاريخ النشر: 2014/08/24
Wendy Lastimoso
من قبل Wendy Lastimoso , VAULT CUSTODIAN , HENRY LHUILLIER PAWNSHOP AND JEWELRY STORE

Show respect on whatever situation he/she maybe. Empathise and do your job accordingly. Show professionalism and didication towards your job.