How can a customer best assure safe food in a food establishment?

تم إضافة السؤال من قبل mohamed sabeen , QHSE Manager , Novus catering service
تاريخ النشر: 2014/08/24
agesilas velasco
من قبل agesilas velasco , AS CHEF GOURMET PRODUCTION , AL MANA VENTURES

That your establishment provides safe food tu your customers. Proper layout and euiqpment ensure a well run,  economically sensitive... Good planing should allow for a smooth and orderly flow of food from...