How can I shift an AD copy from one AD group to another AD Group in same Campaign or to another campaign?

تم إضافة السؤال من قبل Ghori Ameer Hasan Khan | Digital Marketing Expert | AdWords Certified | WordPress Developer , Digital Marketing Manager , sugarmoo.com
تاريخ النشر: 2014/08/23
RE VIKRAM
من قبل RE VIKRAM , Analyst , Global Logic Technologies Pvt Ltd

We can  copy/paste within the interface by selecting the elements and going into the "edit" drop down in google adwords tool (ctrl-C and ctrl-V are shortcuts)