If you want to keep track of different editions of a document which features will you use?

تم إضافة السؤال من قبل abdelfatah abdelmaged mohamed salim salim , محاضر متعاون , جامعه العلوم والتقانه كليه علوم الحاسوب وتقانه المعلومات
تاريخ النشر: 2014/08/23
Roshan pervaiz
من قبل Roshan pervaiz , First Aider and facing matchin Opprator , Sbf steel pipe industry lahore pakistan

Yes Offcurse i want to keep track off diffrent editions of a  document wich features will i use them.