Which companies are required to prepare and publish duly audited consolidated financial statements?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/08/22
Muhammad Afaq
من قبل Muhammad Afaq , SENIOR FINANCIAL ACCOUNTANT , United Eddy Company (United Yousef M. Naghi Group)

The Publice limited  companies which are listed on the stock market of the country or world.For example, Oil and Gas Development Co-operation which is listed both innternally and exteranlly (London Stock market).

Menerva Melad
من قبل Menerva Melad , Account Executive, Key Accounts , Graphic Home Company

any accounting office