How to simulate dam-reservoir-foundation interaction problems numerically?

تم إضافة السؤال من قبل Bakenaz Zeidan , Prof. of Dams and Water Resources , Faculty of Engineering - Tanta University
تاريخ النشر: 2014/08/22
masoud soltani
من قبل masoud soltani , Instructor/Professor , university

we have to obtain resevoir data (geology- logging-properties data -well data -pvt data and vfp data ..and production history ,.adn studing field history,.........)so according to information and simulation  we can perdication the best senarios .