What are the plans to do to improve restaurant services.?

تم إضافة السؤال من قبل Henry Abelarde , waiter , Fluid Resto Bar
تاريخ النشر: 2014/08/22
shazaib khan
من قبل shazaib khan , Assistant Manager/ Senior Executive - MIS , Sanskriti Enterprises

 good service,neat and clean restaurant...table must be clean ....and fast serving of food.....with dim lights in evening...

Alexander Ansong
من قبل Alexander Ansong , Senior Security Patrol Driver , PEGO Security Services.

1.Good customer servises and Sanitation

2.Serving recipes as a bonus on all food served

3.giving out sorvineires as often as you can.