Where to get CAD Model with API Thread? Also I need to design Down hole tools 3D software. Any easy reference available?

تم إضافة السؤال من قبل Eby Mathai , Engineering Manager , KeM Engineering Services LLC
تاريخ النشر: 2014/08/21
Muhammad Qasim
من قبل Muhammad Qasim , Construction Manager , H.A. J Contracting Company

  Agree with Mo'taz Alzou'by

Eby Mathai
من قبل Eby Mathai , Engineering Manager , KeM Engineering Services LLC

Thanks. Got few models. I need thread profiles accurately or data hand book to confirm. If someone got ref, please provide.