Are measures selected in coordination with other programs, divisions, or organizations to avoid duplication of data collection?

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/08/20
VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Duplication of work result in loss of efforts, increase in costs, should invariably be controlled. Measures should be taken in coordination with other departments and dvisions, or any center within the organisation.  Duplication create unwanted problems  later.