"Safety Management has over the years expanded to include Health & Environmental parameters, hence the Acronym HSE". What do you think about this?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/08/18
JAYASANKAR SELVARENGARAJU
من قبل JAYASANKAR SELVARENGARAJU , Construction Manager , G.P Zachariades Engineering & Construction

Environment is most threat now a days due to human habits and facing issues with health. Hence safety measures are need to secure from illness.

We must say EHS instead of HSE.