How to plan effective preventive maintenance schedule for power substation capacity 3000 KVA (MV/LV)?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Adam , Maintenance And Utilities Manager , Al Safi Danone Company
تاريخ النشر: 2014/08/18
Kamorudeen Wemimo Agara
من قبل Kamorudeen Wemimo Agara , Mechanical Maintenance Engineer (Operation & Maintenance) , Works and Maintenance Department, University of Ibadan, NIgeria.

       ENSURING REGULAR MAINTENANCE AND IMPROVE EFFICIENCY OF THE PLANT BY A TIMELY AND CONSISTENTLY PLANNING/ SCHEDULING TO AVOID ANY UNFORESEEN BREAKDOWN OF PLANT EQUIPMENT AND KEEP THE PLANT RUNNING IN A SAFE MANNER.