What is the difference between a Bio-medical Engineer and Medical Equipment Technician?

تم إضافة السؤال من قبل Sara Hejazy , Senior Clinical Engineer , Police Academy, New Cairo
تاريخ النشر: 2014/08/16
Faiz Koyassan kath
من قبل Faiz Koyassan kath , HSE Coordinator , HBK Contracting

first one designs it nd second one maintains it

Inno AMEGAVI
من قبل Inno AMEGAVI , Biomedical technologist II , St Joseph Mercy Hospital

Biomedical Engineer Designs and Biomed tech does the maintenance and most of the troublshooting.