What is the best tip you can advise to a neophyte Project Manager?

تم إضافة السؤال من قبل Joefil C. Jocson , CEO/President , Dyas Construction and Management Consultants
تاريخ النشر: 2014/08/15
Antonio Robertazzo
من قبل Antonio Robertazzo , Project Manager - Owner , Anda Costruzioni Srl

Be polite and respect everybody even the last worker on the site, because you can learn a lot from everybody.