What are significant risks involved in foreign currency transactions ?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/08/14
Payal Seth
من قبل Payal Seth , Financial Analysis and Tax Processor , SKP e-solutions Pvt Ltd

There are two major risks in a foreign currency transactions namely Exchange rate risk and Interest rate risk.

Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA
من قبل Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA , Financial Analysis Assistant General Manager , Khalda Petroleum Company

Agrees with Payal Seth