Where can I take training courses for hip hop dancing?

تم إضافة السؤال من قبل Rana Alnajjar , Web developer , Lebcards
تاريخ النشر: 2013/06/23
Debby Anne Gloria Manuson
من قبل Debby Anne Gloria Manuson , fitness trainer, consultant , La Consolacion College Manila

there are many dance studios in the philippines that gives dance classes for basic, advance and even intermediate classes for hiphop i can suggest you take classes at brewing point dance studio and groove central.