Ideally what level of employee (line manager, senior manager, VP, etc.) should be assigned the role of project sponsor?

تم إضافة السؤال من قبل Themali Silva , Sr Technical Product Manager , Plusgrade
تاريخ النشر: 2014/08/11
Salauddin Mohammad
من قبل Salauddin Mohammad , Sr. Manager, Software Development , Aspen Technology Inc

VP

Mohammad Habboub
من قبل Mohammad Habboub , Product Manager & Scrum Master , MenaITech

Senior manager or VP can be.