How would you manage 3rd party vendors involved in a project as a project manager?

تم إضافة السؤال من قبل Themali Silva , Sr Technical Product Manager , Plusgrade
تاريخ النشر: 2014/08/10
Khaja Moinuddin Mohammed
من قبل Khaja Moinuddin Mohammed , Group IT Head , HGB Group

1. Clarify and document Roles and Responsibilities. 2. Obtain a clear escalation path with the vendor's organizations. 3. Make sure you have some classic vendor management tactics in your project plan.