You need additional personal for your project?

Are you hiring additional personal from a Temporary Employment Agency, hire a Contractor or direct hire personnel?

تم إضافة السؤال من قبل Elke Woofter , Project Assistant , American Technical Associates
تاريخ النشر: 2014/08/09
Raafat Sallam
من قبل Raafat Sallam , Organizational Development and Training Consultant , Training Centers, Marketing Organizations.

The latest trend is the outsourcing, so we can hire a contractor.

Emad Elshimy
من قبل Emad Elshimy , Business Development

HIRE A CONTRACTOR AS A  OUTSOURCING

hossam azzam
من قبل hossam azzam , Fast food restaurant,s manager. , alexandria-egypt

AGREE WITH THE ANSWER GIVEN BY Mr.: RAFAAT  FOR SURE

 THEN   WE HAVE TO HIRE A CONTRACTOR AS A  OUTSOURCING

GOOD ANSWER DEAR RAFAAT.

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

Agreed with colleagues answers